Banner for Espa

Akira

Κωδικός: NL9003
Διαθεσιμότητα: 4 έως 7 ημέρες
228.00€

δανική επιλογή, καθώς διαθέτει μεταλλικό σκελετό και φέρει τρεις γυάλινες σφαίρες μέσα από τις οποίες διαχέεται όμορφα το φως στο χώρο. Απαιτούνται τρεις λαμπτήρες Ε14 max 28W, οι οποίοι δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία.

Ποιότητα:

  • Γυαλί & Μέταλλο

Διαστάσεις:

  • 1 Φωτιστικό: Διάμετρος: 60 cm, Ύψος: 156 cm
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
1)Είδος Φωτιστικού: Δαπέδου
2)Στυλ Φωτιστικού: Minimal, Modern
3)Αριθμός Λαμπτήρων: 3
4)Χρώμα Φωτιστικού: Γκρί, Διάφανο, Μαύρο
5)Υλικό Κατασκευής: Γυαλί, Μεταλλικό
6)Τύπος Ντουί: Ε14

Ή εταιρεία μας συνεργάζεται με την υπηρεσία της Elta Courier και DHL για τις αποστολές μικρών ογκομετρικά δεμάτων και παραγγελιών.

Για την εξυπηρέτηση εκτός Ελλάδος πλην της Κύπρου όπου αποστέλλουμε τις παραγγελίες με ανάλογη μεταφορική εταιρεία , οι αποστολές γίνονται με την DHL standard και express options.

Για τις παραγγελιές μεγάλες σε όγκο χρησιμοποιούμε μεταφορική εταιρεία ανάλογα το μέρος αποστολής και κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη για την μεγαλύτερη διευκόλυνση του.

Πληρωμές γίνονται μέσο τραπεζικής κατάθεσης στους λογαριασμούς που διατηρούμε στις τράπεζες ( Eurobank, NBG, Pireus Bank, Alpha Bank ) καθώς και με αντικαταβολή για παραγγελίες έως και το ποσό των 200€.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα προϊόντα τα οποία  έχουν πρόβλημα από κατασκευής έχουν την δυνατότητα να επιστραφούν σε εμάς και να αλλαχθούν με εξ ολοκλήρου νέο προϊόν ίδιο με το προηγούμενο.

Εάν ένα προϊόν  παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα εντός της εγγύησής του θα επιστραφεί και θα αντικατασταθεί από εμάς με ένα εκ νέου προϊόν χωρίς καμία επιβάρυνση.

Τα προϊόντα τα οποία φτιάχνονται   κατά παραγγελία σε ειδικές διαστάσεις και χρωματισμούς καθώς και αριθμούς φώτων για εσάς ( custom orders ) δεν είναι δυνατό να επιστραφούν για επιστροφή χρημάτων καθώς αποτελούν μοναδικούς κωδικούς. Παρόλο αυτά μπορούμε να  αναλάβουμε την τροποποίηση ξανά του προϊόντος χωρίς καμία χρηματική επιβάρυνση παρά τα έξοδα μεταφοράς .   Σημειώνουμε ότι τα προϊόντα ειδικής κατασκευής από εμάς συνοδεύονται και αυτά από 10ετή εγγύηση .

Προσοχή! Αλλαγές και επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν επιστραφεί στην αρχική  του παραδοτέα κατάσταση. Σε περίπτωση τροποποίησης από εσάς ή κάποιο 3ο συνεργείο δεν μπορεί να γίνει επιστροφή του  προϊόντος. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα φωτιστικά όλα συνοδεύονται από 3ετή εγγύηση από τις κατασκευαστικές  το εταιρείες. Επικοινωνήστε μαζί μας σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με το προϊόν σας για να προβούμε στην άμεση αντικατάστασή του.

Επισημάνουμε ότι τα προϊόντα της εταιρείας Fumagali συνοδεύονται με εγγύηση εφόρου ζωής.

Τα προϊόντα δικής μας κατασκευής υπό το Brand Nataly Lighting έρχονται με εγγύηση 10 ετών και δωρεάν επισκευή  σε περίπτωση βλάβης επιβαρύνοντάς σας μόνο τα έξοδα μεταφοράς.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ